Bizning mahsulotimiz
-
Assorti №2
720 mlAssorti №2
720 mlUkrop bilan marinadlangan patisson va cherri pomidorlari
-
Assorti №2
720 mlAssorti №2
720 mlMarinadlangan kornishonlar va cherri pomidorlari.
-
Assorti №5
720 mlAssorti №5
720 mlMarinadlangan gulkaram, brokkoli, sabzi, qalampir va piyoz.
-
Assorti №7
720 mlAssorti №7
720 mlMarinadlangan bodring, pomidor va patissonlar.
-
Cherri pomidorlari
720 mlCherri pomidorlari
720 mlDelikates cherri pomidorlari.
-
Pomidorlar
720 млPomidorlar
720 млDelikates pomidorlar.
-
Bodring
720 mlBodring
720 mlSarimsoqli va ukropli bodring.
-
Patissonlar
720 mlPatissonlar
720 mlMarinadlangan patissonlar.
-
Gulkaram
720 mlGulkaram
720 mlMarinadlangan gulkaram.
-
Tomat pastasi
430 mlTomat pastasi
430 mlTomat pastasi.
-
Baqlajon ikrasi
500 mlBaqlajon ikrasi
500 mlBaqlajon ikras.
-
Kabachokli okra
500 mlKabachokli okra
500 mlKabachokli ikra.
-
Sabzavotli okra
500 mlSabzavotli okra
500 mlSabzavotli ikra.
-
Tomat pastasi
1 lTomat pastasi
1 lTomat pastasi.
-
Bodring
1 lBodring
1 lDelikates bodringlar.
-
Bodring
1,8 lBodring
1,8 lDelikates bodringlar.
-
Assorti
3 lAssorti
3 lBodring va pomidor.
-
Qovurilgan baqlajon
500 mlQovurilgan baqlajon
500 mlPomidor sousida halqa shaklida qovurilgan baqlajon.
-
Qovurilgan baqlajon
500 mlQovurilgan baqlajon
500 mlChesnok, pomidor va yog'ida qovurilgan baqlajon.
-
Bodring
720 mlBodring
720 mlSarimsoqli va ukropli bodring(3-6).
-
Assorted №6
720 mlAssorted №6
720 mlBodring, pomidor, qalampir.
-
Qovurilgan baqlajon
500 mlQovurilgan baqlajon
500 mlPomidor sousida qovurilgan baqlajon.
Ishlab chiqarish jarayoni
-
1Xom ashyoni qabul qilib olish
-
2Saralangan sabzavotlarni changdan tozalab, yuvadilar
-
3Inspeksiya (sifatsiz mevalarni olib tashlash)
-
4Sabzavotlar maydalashga yuboriladi
-
5Hot (Cold) break dastlabki isitish
-
Protirka (tripleks) 1,2; 0,8; 06 mm li elakli katakchalarni artib tozalash6
-
Qirg'ichdan o'tkazilgan massa qaynatiladi7
-
Keyin sabzavot massasi qadoqlanadi8
-
Saqlash9
-
1Xom ashyoni qabul qilib olish
-
2Saralangan sabzavotlarni changdan tozalab, yuvadilar
-
3Kalibrlash - aniq bir o'lchamga keltirish
-
4Inspeksiya (sifatsiz mevalar, meva bandlari, gul o'rinlarini olib tashlash)
-
5Ivitish
-
Ko'katlar va bankalarni tayyorlash6
-
Vityajka - gazni so'rib oluvchi qurilmani tayyorlash7
-
Xom ashyoni bankalarga joylashtirish va to'ldirish8
-
Tiqinlash va pasterizatsiya qilish9
-
1Xom ashyoni qabul qilib olish
-
2Yuvish (tozalab yuvish)
-
3Inspeksiya (sifatsiz mevalar)
-
4Maydalash
-
5Presslash
-
Dastlabki ishlov berish6
-
Ultrafiltrlash7
-
Obdan qaynatib pishirish va qadoqlash8
-
Saqlash9