Bizning mahsulotimiz
-
Assorti №2
720 mlAssorti №2
720 ml -
Marinadlangan tomatlar
720 mlMarinadlangan tomatlar
720 ml -
Marinadli cherri tomatlari
720 mlMarinadli cherri tomatlari
720 ml -
Samsiroq va shivitli delikates bodring 3-6 sm
720 mlSamsiroq va shivitli delikates bodring 3-6 sm
720 ml -
Samsiroq va shivitli delikates bodring 6-9 sm
720 mlSamsiroq va shivitli delikates bodring 6-9 sm
720 ml -
Tomat pastasi 30%
1 LTomat pastasi 30%
1 L -
Marinadlangan bodringlar
1 LMarinadlangan bodringlar
1 L -
Tuzlangan Assorti
2 LTuzlangan Assorti
2 L -
Delikates bodring
2 LDelikates bodring
2 L -
Tomat pastasi 30%
430 mlTomat pastasi 30%
430 ml -
Baqlajon ikrasi
550 mlBaqlajon ikrasi
550 ml -
Kabachok ikrasi
550 mlKabachok ikrasi
550 ml -
Xo’randalar sabzavot ikrasi
550 mlXo’randalar sabzavot ikrasi
550 ml -
Pоmidоr vа sаrimsоq qo’shib yog’dа qоvurilgаn bаqlаjоn
Pоmidоr vа sаrimsоq qo’shib yog’dа qоvurilgаn bаqlаjоn
-
To’g’rаb pоmidоr shаrbаtidа qоvurilgаn bаqlаjоn
To’g’rаb pоmidоr shаrbаtidа qоvurilgаn bаqlаjоn
-
Mаrinаdlаngаn pаtissоn
Mаrinаdlаngаn pаtissоn
-
Lazzatli gilos pomidorlari
Lazzatli gilos pomidorlari
-
Mazali pomidor
Mazali pomidor
-
Arpabodiyon bilan 2-sonli assortiment
Arpabodiyon bilan 2-sonli assortiment
-
7-sonli assortiment
7-sonli assortiment
-
6-sonli assortiment
6-sonli assortiment
Ishlab chiqarish jarayoni

-
1Xom ashyoni qabul qilib olish
-
2Saralangan sabzavotlarni changdan tozalab, yuvadilar
-
3Inspeksiya (sifatsiz mevalarni olib tashlash)
-
4Sabzavotlar maydalashga yuboriladi
-
5Hot (Cold) break dastlabki isitish
-
Protirka (tripleks) 1,2; 0,8; 06 mm li elakli katakchalarni artib tozalash6
-
Qirg'ichdan o'tkazilgan massa qaynatiladi7
-
Keyin sabzavot massasi qadoqlanadi8
-
Saqlash9

-
1Xom ashyoni qabul qilib olish
-
2Saralangan sabzavotlarni changdan tozalab, yuvadilar
-
3Kalibrlash - aniq bir o'lchamga keltirish
-
4Inspeksiya (sifatsiz mevalar, meva bandlari, gul o'rinlarini olib tashlash)
-
5Ivitish
-
Ko'katlar va bankalarni tayyorlash6
-
Vityajka - gazni so'rib oluvchi qurilmani tayyorlash7
-
Xom ashyoni bankalarga joylashtirish va to'ldirish8
-
Tiqinlash va pasterizatsiya qilish9

-
1Xom ashyoni qabul qilib olish
-
2Yuvish (tozalab yuvish)
-
3Inspeksiya (sifatsiz mevalar)
-
4Maydalash
-
5Presslash
-
Dastlabki ishlov berish6
-
Ultrafiltrlash7
-
Obdan qaynatib pishirish va qadoqlash8
-
Saqlash9